مبدلهای AC-DC

بورد منبع تغذیه سوپیچینگ Mean Well S-350-5

مهندس سعید جباری
نوشته شده توسط مهندس سعید جباری

چند وقت پیش یکی از دوستانم که بر روی تابلو روان کار میکرد این منبع تغذیه سوئیچینگ رو بهم داد تا تعمیرش کنم منم بعده تعمیر تصمیم گرفتم چند تا عکس ازش بگیرم و تو سایتم بزارم. من که با منابع تغذیه سوئیچینگی که توسط شرکت Mean Well طراحی میشه خیلی حال میکنم چون پر از ترفندهای الکترونیکی هست که دونستن این ترفندها برا من کلی لذت بخشه! امیدوارم این عکسها برای شما هم لذت بخش باشه. در زیر لینک دانلود عکسهای این منبع تغذیه رو با کیفیت بالا گذاشتم که امیدوارم از دیدنشون لذت ببرید.

مشکلات منبع تغذیه سوئیچینگ Mean Well S-350-5 :

  1. فیوز به دلیل اتصال کوتاه شدن ترانزیستورهای ۲SC3320مدار بازشده بود که تعویض شد.
  2. ترانزیستورهای این مدار خراب شده بودن که بدلیل عدم دسترسی به این ترانزیستورها از مدل مشابه به شماره KSE13009L که محصول شرکت Fairchild است استفاده کردم این ترانزیستور از لحاظ توان ۵۰ وات و از لحاظ ولتاژ ۳۰۰ ولت بیشتر از ۲SC3320 میباشد ولی از لحاظ جریان کلکتور-امیتر، جریان بیس، ولتاژ sat  کمی ضعیفتر است.

 

DOWNLOAD HQ MEAN WELL S-350-5

بورد منبع تغذیه سوپیچینگ Mean Well S-350-5

بورد منبع تغذیه سوپیچینگ Mean Well S-350-5

MEANWELL S-350-5 _ TOPVIEW

بورد منبع تغذیه سوپیچینگ Mean Well S-350-5

MEANWELL S-350-5 _ E13009

بورد منبع تغذیه سوپیچینگ Mean Well S-350-5

MEANWELL S-350-5 _ TL494

بورد منبع تغذیه سوپیچینگ Mean Well S-350-5

درباره نویسنده

مهندس سعید جباری

مهندس سعید جباری

یه زمانی وقتی به بوردهای الکترونیکی نگاه میکردم با خودم میگفت که آیا میشه یه روزی منم یه همچین چیزایی رو بسازم! عاشق این بودم که پسر عموهام و پسرعمه هام کیس ویدیوهای قدیمی رو برای پاک کردن هد ویدیو باز کنن و من یه نگاهی بهشون بکنم!!! الان تو این مرحله از زندگیم با خودم میگم ای کاش اون موقع یه چیزه بیشتری از خدا میخواستم! این همه گفتم تا به اینجا برسم که باور کردن خود و ایمان داشتن به توانایی هامون در کنار توکل بر خدا همونی خواهد شد که تو بچگی، نوجوانی و جوانی بهش فکر کردیم و آرزوشو داشتیم، پس بیایید از امروز بزرگ فکر کنیم!

۵ نظر

  • اگر از این ترفندا هم بازم هست به اشتراک بزارید تا ما تازه کارا هم یاد بگیریم.

  • توسط شرکت Mean Well طراحی میشه خیلی حال میکنم چون پر از ترفندهای الکترونیکی هست که دونستن این ترفندها برا من کلی لذت بخشه!

    این متن خودتونه.

    منظورم اینه که طراح میاد از یه جامپر به عنوان شنت و سنس جریان استفاده میکنه و اینم یجورایی ترفند سادست.

    • کاملا درسته! ترفندهایی چون نحوه track کشی که انجام میده یا بحث زمین سیگنال رو از زمین قدرت جدا میکنه یا قوانین KVL و KCL که در طراحی PCB بدون شک رعایت میکنه و یا نحوه قرار گیری قطعات یا نحوه سیم پیچی ترانسی که انجام میده. همگی اینا جز ترفندها و شگردهای خاص محصولات مین وله که فقط و فقط با دیدن قابله لمسه! البته بعضی از حالتها رو میشه با نوشتن و یا عکس توضیح داد ولی بعضیا رو متاسفانه نمیشه.

  • سلام دوباره.
    میشه این ترفند هایی که برای شما لذت بخشه رو به اشتراک بزارید؟
    به هر حال لطف میکنید.

    • دوست عزیز منظورتون از ترفندها رو میتونید بیشتر توضیح بدید؟؟ میخوام بدونم چه چیزی مدنظرتون هست؟ شاید آماده داشتم تا بتونم سریع در اخیارتون قرار بدم.